KAJABI REVIEW 2020

De meest uitgebreide recensie over Kajabi

 

DOWNLOAD REVIEW >>
START MET KAJABI - 28 DAGEN GRATIS OP PROEF

Wat is Kajabi? Is Kajabi werkelijk zo goed?

Kajabi is een alles-in-één platform voor je gehele online bedrijf. Kajabi is zo gemaakt dat je geen andere online tools meer nodig hebt. Kajabi geeft je alle onderdelen van een online bedrijf zoals: je website, je marketing, je emailcampagnes en natuurlijk ook je leeromgeving.

Kajabi is gemaakt om razendsnel een cursus neer te kunnen zetten én te kunnen verkopen. Indien je snel je website, cursus en marketing wilt hebben staan, is een alles-in-één platform zoals Kajabi een verstandige keuze.

De software Kajabi behoort tot de betere online leeromgevingen. Dat betekent ook een hoger prijskaartje dan andere software. Maar wanneer je alles met elkaar vergelijkt, dan vallen de extra kosten enorm mee. Kijk bijvoorbeeld naar de tijdswinst die je behaalt en het feit dat je niets extra's betaalt voor emailmarketing, je website of de hosting van je lesmateriaal.

Ik werk ruim 6 jaar met Kajabi en ben inmiddels meer dan 100 bedrijven geholpen met de overstap naar Kajabi. Vanuit die ervaring is deze review gemaakt. Diepgaand en een eerlijk inzicht in alle mogelijkheden.

De meeste Kajabi reviews die je online vindt, hebben weinig meer te bieden dan de standaard teksten van de website van Kajabi. Simpelweg omdat de schrijver nooit serieus met Kajabi heeft gewerkt. Mijn review van Kajabi is bedoeld dat jij zelf een overwogen keuze kan maken of Kajabi bij jouw past of niet.

Wil je overleggen of Kajabi bij je past? Neem contact met ons op.
Of bezoek de door ons beheerde Nederlandstalige community Kajabi-Users.nl.

Succes en veel leesplezier!
Bastiaan de Koning

Update: 4 september 2020

KAJABI REVIEW SAMENVATTING

Kajabi is de oplossing om je website, je leeromgeving, je marketing en je emails te beheren. Alles is geïntegreerd en met een pipeline zet je in 1 klik een hele marketingfunnel neer. Daarnaast kan je alle onderdelen ook als zelfstandige tools gebruiken.

Overzicht Kajabi op Onderdelen 

 1  Cursussen & Leeromgeving  ⭐⭐⭐⭐⭐
 2   Community & Studentcontact  ⭐⭐⭐⭐⚪
 3   Website & Pagina editor  ⭐⭐⭐⭐⭐
 4   Marketing & Funnels  ⭐⭐⭐⭐⭐
 5   Mailinglijst & Emails  ⭐⭐⭐⭐⚪
 6   Statistieken en Rapportages  ⭐⭐⭐⭐⭐
 7  Betaalmogelijkheden  ⭐⭐⭐⚪⚪

KAJABI PRO'S

 1. Alles tools in één platform
 2. Strakke en professionele layout en templates
 3. Continu in ontwikkeling
 4. Veel nieuwe extra's en updates
 5. Zeer makkelijk om cursussen te maken
 6. Strakke eenvoudige pagina editor
 7. Eigen mobiele App
 8. Zeer goede 24/7 support
 9. Actieve online community

KAJABI CONTRA'S

 1. Prijsniveau, niet voor beginners
 2. Matige blog layout mogelijkheden
 3. Matige toetsingsmogelijkheden 
 4. Geen iDeal / BanContact support zonder externe oplossing zoals Linktopay

 

Conclusie Kajabi Review

Kajabi is een alles-in-één platform, waar je je website, leeromgeving, emailmarketing mee kan doen. Zonder dat je andere tools nodig hebt. Ik werk ruim 6 jaar met Kajabi en op dit platform staan mijn website (zoals deze), draait mijn emailmarketing en staan mijn online trainingen.

EXTRA BONUSSEN: Wanneer je Kajabi via mij aanschaft, krijg je 28 dagen gratis Tryout (ipv 14 dagen) en mijn persoonlijke extra bonussen zoals de '30 Dagen Terugverdien Challenge' en Persoonlijke Live Ondersteuning. Lees meer in de Nederlandstalige Community die ik beheer. 

Probeer Kajabi 28 Dagen Gratis Uit >>

Kajabi Review Index

De volgende onderdelen komen in deze Kajabi Recensie aan bod

Samenvatting
Gebruikersdashboard
Support & Ondersteuning
Producten & Cursussen
Ledenomgeving
Website & Pagina's
Email Marketing
Pipelines & Funnels
Betaalmogelijkheden
Kajabi Prijs
Vragen & Reacties

Kajabi Review -  Dashboard van de Gebruiker

Kajabi werkt met een heel strak gebruikerspaneel. Direct nadat je je hebt aangemeld voor een proefaccount, krijg je toegang tot dit paneel van Kajabi en kan je aan de slag. Kajabi heeft dan al verschillende onderdelen voor je klaargezet, zoals je website. Je kan kiezen of je waarmee je aan de slag wilt gaan. De onderdelen van Kajabi werken allemaal samen maar zijn ook prima als losse tools te gebruiken.

Door de keuze voor een heel klein sidebar-menu, is het soms wat zoeken waar alles staat. Maar als je eenmaal door hebt wat de verschillende onderdelen inhouden, is alles makkelijk te vinden.

kajabi dashboard overview

Alles bereikbaar vanuit de sidebar

Kajabi werkt met een sidebar aan de linkerkant van het scherm, waarmee je alle instellingen kan bedienen. De sidebar past zich aan, wanneer je voor een andere menu-optie kiest of wanneer je een van de onderdelen gaat bewerken.

In het midden van het scherm krijg je een verkort overzicht van je omzet en het aantal aanmelding en leden over de laatste 30 dagen. Door te klikken op een van de cijfers, ga je verder naar de uitgebreide statistieken binnen Kajabi.

De menu structuur in de sidebar valt uiteen in 4 onderdelen bovenaan de pagina, om je online bedrijf te runnen. En in enkele onderdelen onderaan de pagina voor de instellingen van je Kajabi account en de support sectie. Indien je partner bent, komt hier ook de optie om door te klikken naar je partner gegevens.

kajabi menu

Het hoofdmenu van Kajabi bestaat uit 4 onderdelen.

Daaronder vind je alle onderdelen om een online business te kunnen runnen. Hier zal je voor jouw online bedrijf het meeste van de tijd te vinden zijn.

 1. Website: Alles wat te maken heeft met je de zichtbare internetpagina's zoals je homepage, landingspagina's pagina statstieken en je blog.
 2. Products: Overzicht van je cursussen en producten die je aanbiedt en het aanbod / offer van deze cursussen
 3. Marketing: Hiermee bestuur je je online bedrijf; Funnels, emailmarketing, fomulieren en automations
 4. People: Onder people vind je je mailinglijst, de assessments die je cursisten kunnen maken en wie jouw affiliate partners zijn 

Het instellingen menu van Kajabi staat onderaan de pagina en bestaat uit 3 onderdelen

Hier vind je alle onderdelen die je eenmalig moet instellen.

 1. Settings: Bij settings krijg je een groot overzicht van alle instellingen binnen Kajabi. Deze hoef je gewoonlijk maar 1x in te stellen.
 2. Help: De help knop biedt toegang tot cursussen, ondersteuning en 24/7 live support bij een Growth plan en hoger.
 3. Kajabi Partners: hier vind je alle informatie indien je als wederverkoper van Kajabi optreedt
kajabi settings overzicht

Kajabi Support & Ondersteuning

Welke ondersteuning biedt Kajabi? Kajabi heeft een zeer groot customer support team. Daardoor kan Kajabi 24 uur per dag, zeven dagen per dag live ondersteuning bieden, via de chat. De mensen van de chat zijn opgeleid en hebben hoogniveau. Ze kunnen op de achtergrond instellingen en aanpassingen doorvoeren wanneer je zelf eens vastloopt

Zoals Kajabi het zelf zegt: We are serious about your success...

Kajabi heeft er natuurlijk belang bij dat jij succesvol wordt met jouw Kajabi pakket. Daarom doen ze er alles aan om je verder te helpen binnen hun software pakket.

Als eerste hebben ze een zeer uitgebreide zoekfunctie, met enkele woorden krijg je direct tips hoe je iets kan oplossen.

Als tweede hebben ze een uitgebreide Q&A waarin via tutorials alles stappen inzichtelijk worden gemaakt.

Als derde geven ze sinds mei 2020 nu ook live trainingen, waar je ook daadwerkelijk vragen kan stellen.

Als je er echt niet uit komt, kan je ze mailen met je vraag.

Wanneer je een Growth of Pro pakket hebt, dan heb je toegang tot de 24/7 chat. Hoe fijn is het als je op zondagochtend met iemand kan chatten en je probleem direct wordt opgelost.

Daarnaast biedt Kajabi een feedback optie, wanneer je onderdelen mist of verbeterd wilt zien.

 

Meld je aan bij Kajabi en krijg onze extra bonussen

28 Dagen Kajabi tryout ipv 14 dagen

✔ 30 Dagen Terugverdien-Challenge NL

✔ Extra NL Templates + Training

 

✔ Toegang Kajabi Users Community NL

 Gratis Snel-Start-Service Linktopay

✔ 30 / 60 / 120 Minuten Zoom ondersteuning

Start met Kajabi

Kajabi Review - Producten en Cursussen

De cursusomgeving van Kajabi is van oudsher de core-business van Kajabi. Het aanmaken van een cursus, het toevoegen van lesmateriaal is supermakkelijk. In een paar klikken heb je je hele cursus staan en hoef je alleen nog je video's te uploaden. Binnen Kajabi heeft en online cursus, een online training, een online programma allemaal hetzelfde. Dit zijn je Products. Een product maak je aan door op Products te klikken en daarna op de blauwe knop '+New Product'.

Kajabi review - overzicht producten

Kajabi heeft vele online producten klaar staan

Kajabi heeft verschillende vormen van online cursussen klaar staan. Deze zijn onder te verdelen in 2 wezenlijk verschillende producten: Cursussen en Community.

De meeste producten van Kajabi zijn varianten op de online cursus. Kajabi biedt templates voor:

 • Minicursus
 • Online cursus
 • Evergreen training met drip content
 • Membership
 • Coachingsprogramma
 • Blanco (Start from scratch)

Deze producten gebruiken hetzelfde basistemplate, je zou je product kunnen ombouwen van het ene template in het andere.

Een ander en niet uitwisselbaar template heeft de

 • Community (Facebook / Forum structuur)

De community is bedoeld voor interactie met je leden en niet zozeer om video's en lessen te delen.

Kajabi Courses themes

Verschillende templates voor je cursussen

Kajabi toont standaard het Premier thema bij al zijn producten. Het Premier thema is op dit moment het meest uitgebreid.

Wanneer je een erg grote cursus hebt met veel lessen, is het Momentum thema zeer handig, omdat daarin alles lessen in de sidebar worden getoond.

Daarnaast heeft Kajabi nog vele andere templates waaruit je kan kiezen. Deze templates zijn beperkt aan te passen in hun layout.

Je kan op ieder moment wisselen tussen de thema's van je cursus. Door een ander template te kiezen, verandert de inhoud van je cursus niet, alleen het uiterlijk.

Kajabi heeft aangekondigd binnenkort te komen met een nieuw template Encore. Dit template zal waarschijnlijk volledig te bewerken zijn, zoals ook de website pagina's van Kajabi dat op dit moment nu ook zijn.

 

kajabi courses templates
cursus kajabi backend

Cursus backend omgeving

Wanneer je een van de cursusproducten kiest, maakt Kajabi een nieuw product aan met vooraf ingevulde lessen. In het voorbeeld hiernaast zie je en 'Mini Course'.

In het midden vind je de modules. Onder iedere module worden de lessen getoont. Je kan zo veel modules maken als je wilt. En ook het aantal lessen is onbeperkt. De lessen kan je verslepen tussen de verschillende modules.

In de menubalk kan je de productbeschrijven invullen en de layout van de cursus opmaken.

in de sidebar maak je de koppeling met je het aanbod van je product (offer) en krijg je info over het aantal leden en hoe je cursus er uit ziet.

Lesmateriaal toevoegen in Kajabi

De editor van een les is start en overzichtelijk. Hier geef je al je trainingsmateriaal in en de afbeelding van deze specifieke les.

Als eerste upload je een video, wanneer je daarmee werkt. Eventueel kan je ook een assessment kiezen. Dit is een vragenlijst voor je cursist om te bepalen of hij/zij het cursusmateriaal heeft begrepen.

Onder de Post Details geef je de titel van je les, tot welke categorie de les behoort en de tekstuele toelichting, Hier kan je ook plaatjes en andere content toevoegen indien dat nodig is.

In de sidebar kan je de downloads toevoegen die je cursist bij deze specifieke les kan downloaden, bijvoorbeeld een werkboek.

Daarnaast kan je per les bepalen of er reacties mogen komen of niet. Bedenk dat deze reacties openbaar zijn voor alle cursisten van deze zelfde cursus.\

Onderaan de lesgegevens is een optie om automations toe te voegen. Automations zijn een optie om een bepaalde handeling binnen Kajabi te starten, na een bepaalde trigger. Bijvoorbeeld het voltooien van een les. Je kan hierbij denken aan het versturen van een email om je cursist te belonen. Of om je docent een seintje te geven hoe ver de cursist is.

 

Kajabi Review - Library / Ledenomgeving

De leeromgeving noemt Kajabi de Library. Dit is de afgeschermde omgeving op je website, waar je cursisten een overzicht krijgen van alle cursussen waar ze toegang toe hebben. De cursusomgeving staat al klaar wanneer je jouw pakket aanvraagt. Nieuwe cursussen worden automatisch toegevoegd. Je cursisten krijgen na aankoop van een online training alleen toegang tot de producten waarvan jij wilt dat ze toegang mogen krijgen. Op die manier kan je meerdere producten verkopen. je cursist krijgt maar 1 login voor alle producten. 

Kajabi library

Kajabi Layout Ledenomgeving

De ledenomgeving wordt (op dit moment nog) standaard opgezet in het Premier thema. Je kan de layout van je ledenomgeving aanpassen naar je eigen wensen of gebruik maken van de bestaande templates.

Onder My Products (aan te passen tekst) komen automatisch de cursussen te staan waar je cursist toegang toe heeft. Uiteraard met de afbeelding en beschrijving die bij de cursus hoort. Je cursist kan direct doorklikken naar het betreffende product.

Wanneer een nieuwe cursist en product koopt, stuurt Kajabi auomatisch - en eenmalig - een email met login gegevens. Deze kan je via de Systeem instellingen wijzigen. Wanneer je cursist zijn of haar wachtwoord vergeten is, kan je cursist altijd zelf een nieuw wachtwoord opvragen op de inlogpagina.

Meld je aan bij Kajabi en krijg onze extra bonussen

28 Dagen Kajabi tryout ipv 14 dagen

✔ 30 Dagen Terugverdien-Challenge NL

✔ Extra NL Templates + Training

 

✔ Toegang Kajabi Users Community NL

 Gratis Snel-Start-Service Linktopay

✔ 30 / 60 / 120 Minuten Zoom ondersteuning

Start met Kajabi

Kajabi Review - Website & Pagina's

Kajabi is een alles-in-één pakket. Dat betekent dat Kajabi ook jouw website regelt. Direct na aan melding staan de belangrijkste pagina's al klaar. Daarnaast kan je een onbeperkt aantal pagina's (Pages genaamd) maken als landingspagina's of websitepagina's. De website optie onder is de sidebar heeft 4 opties: Design van de standaardpagina's. Pages voor de landingspagina's. Blog voor je blogartikelen. En Analytics voor alle statstieken op je Kajabi website.

Kajabi Website Design

Out of the box staan de belangrijkste pagina's klaar om jouw online bedrijf mee op te starten. Zonder technische kennis zou dit al voldoende zijn om een volledig online bedrijf op te zetten. 

Je kan alle pagina's aanpassen en bewerken. Wanneer je net met Kajabi begint, is het verstandig om deze pagina's allemaal door te lopen, zodat daarna de styling en layout naar jouw zin is.

De home page is vervangbaar met de hieronder genoemde Pages. Dit is aan te raden omdat Pages meer design mogelijkheden biedt dan het Premier template van deze pagina's.

Kajabi Pages Review

Het onderdeel Pages binnen Kajabi is op dit moment een van de krachtigste onderdelen. De pages zijn het hart van je online marketing. Hier maak je alle landingspagina's.

Pages is begin 2020 volledig vervangen en geupdated. Met deze update is het mogelijk om iedere website pagina te maken die je wilt. Alle elementen op je pagina kan je overal plaatsen waar je wilt.

Kajabi komt met ruim 18 verschillende templates. De eerste 9 templates zijn zogeheten Streamlined pagina's. Dit zijn kant en klare optinpagina's, verkooppagina's etc, waarin je alleen nog de afbeeldingen en teksten hoeft te plakken.

Daaronder staan nog eens 9 volledig uitgewerkte pagina's. Deze pagina's kan je als voorbeeld gebruiken, of - zoals ik dat doe - als basis om daarna je eigen pagina aan te maken.

Kajabi Blog Optie

Een belangrijk onderdeel van online marketing is delen van kennis en content. Delen van kennis is nodig om potentiële klanten kennis met je te laten maken en te laten ervaren dat jouw bedrijf ze echt kan helpen.

De blog functie van Kajabi is voldoende maar nog wat basic. Afbeeldingen, video, tekst, zijn geen probleem. Voor de meeste ondernemers zijn deze basisopties van de blog van Kajabi voldoende. 

Wil je meer uitgebreidere teksten met meer afbeeldingen, dan laat de editor je in de steek en moet je deze opmaak zelf maken. Voor een handige blogger geen probleem, voor de beginner wellicht wat hoog gegrepen.

Je kan je blogs inplannen op de datum waarvan jij wilt dat ue gepubliceerd moet worden. Net als bij Wordpress. De blogs worden getoond in aflopende chronologische volgorde.

Kajabi Blog SEO

Standaard zorgt Kajabi voor de SEO van je website. De technische gegevens worden automatisch toegevoegd aan de pagina. 

Zo wordt de blog ook automatisch toegevoegd aan de sitemap van je website. Deze sitemap kan je toevoegen aan de Google Search Console voor een betere SEO.

Onderaan iedere blog kan je de SEO informatie van de betreffende blog invullen. Dit betreft de url, de titel die getoond moet worden in Google, de beschrijving die getoond wordt in een zoekresultaat en eventueel een andere afbeelding, dan de standaardafbeelding die je bij de blog hebt opgegeven.

Het is aan te raden om bij het schrijven je de blogs deze gegevens direct in te vullen en op te nemen. 

 

Kajabi Statistieken

Als laatste onderdeel onder de optie Website vind je de statistieken van Kajabi. Dit betreft alle activiteiten die op je website hebben plaatsgevonden.

Wanneer je gebruik maakt van Stripe en Paypal - de interne betaalsystemen van Kajabi - dan worden hier het aantal verkopen getoond, de omzet totaal en over de laatste 30 dagen. Daaronder kan je alle cijfers uitsplitsen in:

 • Netto omzet
 • Subscriptions (wederkerende omzet)
 • Aantal aanmeldingen op je website (opt-ins)
 • Aantal pagina bezoeken
 • De statstieken van je producten, zoals voortgang van je cursisten
 • Het aantal verkochte producten
 • Omzet via je affiliates

Helaas is het niet mogelijk om ook de externe verkopen te registreren op dit dashboard. Wanneer je iDEAL of BanContact betalingen ontvangt (bijvoorbeeld via Linktopay), dan komen deze niet in beeld omdat deze betalingen buiten Kajabi platsvinden.

Meld je aan bij Kajabi en krijg onze extra bonussen

28 Dagen Kajabi tryout ipv 14 dagen

✔ 30 Dagen Terugverdien-Challenge NL

✔ Extra NL Templates + Training

 

✔ Toegang Kajabi Users Community NL

 Gratis Snel-Start-Service Linktopay

✔ 30 / 60 / 120 Minuten Zoom ondersteuning

Start met Kajabi

Kajabi Review - Email Marketing

Kajabi heeft alle tools en mogelijkheden aan boord on jouw online marketing te kunnen doen. Onder het kopje Marketing plaatst Kajabi hun emailmogelijkheden, evenementen, fomulieren, automatiseringen en hun funnels. Aangezien dit allemaal totaal verschillende onderdelen zijn, zullen we ze stuk voor stuk toelichten.

Broadcasts vs EMail Sequences

Onder het kopje Email Campaigns vind je de mogelijkheid om 2 soorten emails te versturen. De broadcasts, in het Nederlandse heet dat een nieuwsbrief. En de sequences, dit zijn emailseries.

Een broadcast of nieuwsbrief gebruik je wanneer je een eenmalige email wilt sturen aan je mailinglijst op een vast tijdstip. Bijvoorbeeeld op donderdagochtend om 8.00 am.

Een sequence of een emailserie wordt verstuurd nadat iemand zich heeft aangemeld voor je nieuwsbrief. Deze emailserie staat al klaar en begint op het moment van aanmelding. De volgende emails volgen daarop afhankelijk van dat eerste moment. Daarmee kan je een nieuwe volger een vast serie emails versturen waarin ze je bedrijf leren kennen en leren vertrouwen

Kajabi Broadcasts - Nieuwsbrieven versturen

De broadcasts zijn de nieuwsbrieven in Kajabi. Kajabi heft recentelijk de editor grondig aangepakt. Daardoor is het veel makkelijker om schitterende nieuwsbrieven te maken en te versturen.

Standaard geeft Kajabi een zestal lege templates die je zelf kan invullen. Daarnaast zijn er een 12 voorgemaakte emails. Deze laatsten zien er schitterend uit. Persoonlijk ben ik er minder fan van, omdat de gebruikte plaatjes ook erg goed zijn opgemaakt. En niet iedereen heeft een grafisch ontwerper in dienst. Maar met Canva kom je tegenwoordig ook een heel eind.

De emails maken gebruik van de database in Kajabi. Je kan daarom de emails personificeren met alle gegevens van je klant voor zover die bekend zijn, naam, emails, adres, voorkeuren etc.

Nadat de email klaar is, kan je hem inplannen om op een bepaald tijdstip te versturen. Daarmee kan je efficiënt je emails inplannen.

Kajabi Email Sequences

De email sequences zijn emailseries van meerdere emails die na elkaar worden verstuurd.

Kajabi biedt een overzichtelijk overzicht van de emails. Je kan per email bepalen hoeveel dagen na de vorige email deze wordt verstuurd. 

Een serie kan gestart worden door verschillende triggers. Iemand meldt zich aan voor je nieuwsbrief. Iemand heeft iets gekocht. iemand heeft een andere emailserie afgemaakt.

Daarnaast kan je per email nieuw automatiseringen starten om andere acties rondom je volger te laten plaatsvinden. Zoals bijvoorbeeld een Tag meegeven. Daardoor kan je heel flexibel omgaan met je marketing series.

De layout van de email sequences is wat meer basic. Het staat op de planning om deze ook aan te passen net als de broadcasts.

Kajabi Events - Toekomstige data

Een derde manier om emails te sturen naar je volgers, is om ze afhankelijk van een datum in de toekomst te sturen. Zoals bij een webinar. Bijvoorbeeld: 3 dagen van te voren, 1 dag van te voren. 15 minuten van te voren.

Met Events kan je webinars inplannen, live trainingen geven, aanbiedingen geven.

Aan een event is een einddatum gekoppeld. De einddatum kan je in countdown timers verwerken.

Kajabi kan zelf niet het webinar hosten. Daarvoor heb je een ander platform nodig zoals Zoom, Google Video of een webinar tool zoals WebinarJam.

 

Kajabi Pipelines - Marketing Funnels

Kajabi biedt de mogelijkheid om met een paar klikken een volledige marketing funnel neer te zetten. Op basis van een aantal templates zorgt Kajabi voor de verschillende onderdelen van die marketingfunnel en koppelt ze aan elkaar.

De pipelines zijn de allersnelste manier om een online product funnel neer te zetten.

Kajabi gaat standaard uit van een Freebie funnel (weggever funnel), verkoopfunnels, product lanceringen, zoom webinars, boerk verkoop en coachingsprogramma's

Nadat je de funnel gekozen hebt, zet Kajabi alles klaar en kan je de funnel aanpassen naar jouw teksten en afbeeldingen.

 

Kajabi Pipelines - Template opbouw

Een pipeline bestaat uit verschillende onderdelen:

 • Landingspagina's
 • Emailseries
 • Fomulieren
 • Aanbod of offer
 • Eventueel Zoom link

Voor je de pipeline aanmaakt krijg je een overzicht van de onderdelen die worden aangemaakt.

Zo bestaat de product lanceringstemplate (Product Launch OVO) uit een Opt-in pagina om nieuwe emails te verwerken. Een email serie. Drie pagina's met content om Know Like & Trust op te bouwen, En een offer.

Alle onderdelen van je pipeline zijn vanuit de pipeline te bewerken. En deze onderdelen zijn ook terug te vinden binnen de andere secties van Kajabi. 

Meld je aan bij Kajabi en krijg onze extra bonussen

28 Dagen Kajabi tryout ipv 14 dagen

✔ 30 Dagen Terugverdien-Challenge NL

✔ Extra NL Templates + Training

 

✔ Toegang Kajabi Users Community NL

 Gratis Snel-Start-Service Linktopay

✔ 30 / 60 / 120 Minuten Zoom ondersteuning

Start met Kajabi

Kajabi Review - Betaalmogelijkheden

Kajabi werkt standaard met 2 betaalsystemen. Paypal en Stripe. De laatste - Stripe - werkt alleen met credit cards. Beide betaalsystemen zijn heel makkelijk te koppelen met Kajabi. In een paar klikken kun je al betalingen ontvangen. Voor de internationale markt is dit veelal voldoende, omdat credit cards in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk het meest gangbare zijn om online betalingen mee te ontvangen. 

Voor Europese betaalsystemen met Kajabi zoals iDEAL, BanContact, Sofort, Klarna etc zijn externe oplossingen nodig. Zie hieronder.

Kajabi Offers - Checkout pagina's

De betalingen binnen Kajabi worden geregeld met zogeheten Offers. Je kan verschillende betaalmethoden kiezen:

 • Eenmalige betalingen
 • In termijnen betalen
 • Abonnementen
 • Proefperiodes
 • Gratis cursussen

Met de geïntegreerde betaalsystemen Paypal en Stripe kan je met alleen een emailadres al de betalingen ontvangen. 

 

Kajabi  & iDeal, BanContact, Sofort, Klarna

Op dit moment kan Kajabi niet met Europese betaalsystemen overweg. Hoewel ze er mee bezig zijn, is de verwachting dat deze opties nog lange tijd op zich laten wachten.

Er zijn verschillende alternatieven. De betalingen zijn meestal niet moeilijk te regelen. De koppeling na een succesvolle betaling terug naar Kajabi wel. Daarvoor zijn technische tools nodig zoals Zapier.

Omdat wij al jaren met Kajabi werken, hebben we een eigen plugin ontwikkeld voor Kajabi, Linktopay. Met Linktopay kun je binnen Kajabi je iDeal, BanContact betalingen regelen, ontvangen en beheren.

Linktopay is een zelfstandig bedrijf en is zeer competitief met de prijs ten opzichte van andere betaalsystemen, ook met Paypal en Stripe (die in tegenstelling tot wat veel mensen denken NIET gratis zijn bij gebruik).

Linktopay - Kajabi iDeal Integratie >>

Meld je aan bij Kajabi en krijg onze extra bonussen

28 Dagen Kajabi tryout ipv 14 dagen

✔ 30 Dagen Terugverdien-Challenge NL

✔ Extra NL Templates + Training

 

✔ Toegang Kajabi Users Community NL

 Gratis Snel-Start-Service Linktopay

✔ 30 / 60 / 120 Minuten Zoom ondersteuning

Start met Kajabi

Wat kost Kajabi? Kajabi Pricing

Als officieel Kajabi Partner kan ik je extra bonussen geven als je Kajabi via mij aanschaft.
Let op: Deze bonussen krijg je alleen als je via deze pagina aanmeldt.

BASIC

$ 149 / maand

korting: $119 bij een jaarabonnement

ONDERDELEN

 • 1 website
 • 3 online cursussen
 • 3 kant en klaar funnels
 • 10.000 email contacten
 • 1.000 actieve leden
 • 1 admin gebruiker

KAJABI BONUSSEN

 • Hero University Training
 • Geen transactie kosten
 • Webinars, Events, Templates
 • Email Support
 • -
 • -
 • -
 • -

MIJN EXTRA BONUSSEN

 • 28 Dagen Kajabi Tryout ipv 14
 • Terugverdien Challenge NL
 • Extra Templates + Training
 • Toegang NL Community
 • Snel Start Service Linktopay
 • 30 Minuten Live Support
NAAR KAJABI

GROWTH - BESTE KEUS

$ 199 / maand

korting: $159 bij een jaarabonnement

ONDERDELEN

 • 1 website
 • 15 online cursussen
 • 15 kant en klaar funnels
 • 25.000 email contacten
 • 10.000 actieve leden
 • 10 admin gebruikers

KAJABI BONUSSEN

 • Hero University Training
 • Geen transactie kosten
 • Webinars, Events, Templates
 • 24/7 Chat Support
 • Verwijder Kajabi logo
 • Automations
 • Affiliate programma
 • -

MIJN EXTRA BONUSSEN

 • 28 Dagen Kajabi Tryout ipv 14
 • Terugverdien Challenge NL
 • Extra Templates + Training
 • Toegang NL Community
 • Snel Start Service Linktopay
 • 60 Minuten Live Support
NAAR KAJABI

PRO

$ 399 / maand

korting: $319 bij een jaarabonnement

ONDERDELEN

 • 3 verschillende websites
 • 100 online cursussen
 • 100 kant en klaar funnels
 • 100.000 email contacten
 • 20.000 actieve leden
 • 25 admin gebruikers

KAJABI BONUSSEN

 • Hero University + Expert Academy
 • Geen transactie kosten
 • Webinars, Events, Templates
 • 24/7 Chat Support
 • Verwijder Kajabi logo
 • Automations
 • Affiliate programma
 • Code editor voor programmeurs

MIJN EXTRA BONUSSEN

 • 28 Dagen Kajabi Tryout ipv 14
 • Terugverdien Challenge NL
 • Extra Templates + Training
 • Toegang NL Community
 • Snel Start Service Linktopay
 • 2 Uur Live Support
NAAR KAJABI

Extra ondersteuning bij Kajabi

Let op: Deze extra's krijg je alleen als je via deze pagina aanmeldt.

>> 28 dagen Tryout periode in plaats van 14 dagen <<

30 Dagen Kajabi terugverdien challenge

30 Dagen Terugverdien Challenge Kajabi

Volwaardige marketingtraining. in 30 dagen up & running en verkoop je eerste cursus. Verdien Kajabi direct terug.

Kajabi Nederlandse templates

Nederlandse templates en systeem instellingen

Werk met Kajabi in het Nederlands. Gebruik deze handige templates en systeeminstellingen.

Linktopay ideal kajabi

Snel Start Service Linktopay voor koppeling met iDeal

Koppel Kajabi met BanContact en iDeal. Ik help je om dat met Linktopay op te zetten zonder kosten of zorgen.

Bastiaan de Koning Kajabi Support

30/60 of 120 minuten live ondersteuning via Zoom

Afhankelijk van jouw Kajabi pakket krijg je live ondersteuning van mij persoonlijk via Zoom.

Vragen of reacties? Plaats ze hieronder

Bastiaan de Koning - Online Cursus Specialist

Al 7 jaar online marketing ondernemer en gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. KlantGenerator is mijn bedrijf. JouwCursusOnline is mijn blog. Zelf werk ik vooral met het alles-in-één platform Kajabi, omdat je hier je website, blogs, cursussen, emailmarketing en klantgegevens bij elkaar hebt. Vragen over welk platform bij jou past? Neem vrijblijvend contact op.

Contact - JouwCursusOnline.nl - KlantGenerator.nl - Kajabi-Users.nl - Linktopay.nl

Disclaimer

Ik heb met vele leeromgevingen gewerkt en neergezet voor mijn klanten. In online leeromgevingen waarin ik zelf echt tevreden ben, participeer ik ook indien ze een partnerprogramma hebben. Dat betekent dat ik een vergoeding kan krijgen indien iemand het pakket afneemt. Dat kost jou helemaal niets, en het helpt mij om artikelen zoals deze te kunnen blijven schrijven. Een volledige disclaimer staat hier.

Meld je aan bij Kajabi en krijg onze extra bonussen

28 Dagen Kajabi tryout ipv 14 dagen

✔ 30 Dagen Terugverdien-Challenge NL

✔ Extra NL Templates + Training

 

✔ Toegang Kajabi Users Community NL

 Gratis Snel-Start-Service Linktopay

✔ 30 / 60 / 120 Minuten Zoom ondersteuning

Start met Kajabi