Wat is Kajabi? Vervang de losse softwarepakketten in je online bedrijf

kajabi

Ik krijg vaak de vraag: He Bastiaan, wat is jouw business nu eigenlijk en waarom noem je Kajabi zo vaak als software pakket. Wat is Kajabi eigenlijk?

Kajabi is een alles in één software pakket voor je online bedrijf. Kajabi vervangt losse software producten voor je website, je elearning, je emailmarketing en je betaalplatform. Omdat al deze onderdelen in één pakket zijn geïntegreerd, bespaar je veel tijd en uiteindelijk ook op de kosten. 

Lees ons uitgebreide Kajabi review over alle mogelijkheden van Kajabi.

 

Welke software heb je nodig voor een online cursus?

Bij het online plaatsen en verkopen van een online cursus heb je veel verschillende software tools nodig. Dit zijn onder andere:

  • Website - als visitekaartje van je bedrijf
  • E-learning software - om je cursussen binnen aan te bieden
  • Emailmarketing - voor het contact met je cursisten
  • Checkout - om de betalingen af te handelen

Daarnaast zijn er afhankelijk van het cursus software pakket dat je gebruikt, ook nog extra software tools nodig voor onder andere:

  • Video hosting - om je cursusvideo's beveiligd neer te zetten
  • Webinar software
  • Podcast software
  • Kalender software - om afspraken in te plannen

Wanneer je gebruik maakt van verschillende software tools, loop je altijd tegen het probleem aan dat je de verschillende software pakketten met elkaar moet gaan koppelen.

Sommige pakketten zijn daar op voorbereid, bij andere pakketten heb je extra plug-ins nodig (Wordpress) of externe tools zoals Zapier. Het koppelen van losse software pakketten is altijd complex en vraagt veel tijd, geduld en precisie.

Kajabi is een alles in één pakket. Dat betekent dat je bijna geen losse software tools meer nodig hebt, en dat alle koppelingen al zijn gemaakt of zijn geïntegreerd. Daarmee bespaar je veel tijd en vooral ook veel kopzorgen.

De angst dat je website na een (automatische) update niet meer werkt, is helemaal voorbij. Geen gedoe meer met vele log-ins, losse updates, verschillende helpdesks.

 

Wij ondersteunen Kajabi gebruikers

Wij zijn specialist in het neerzetten van leeromgevingen, websites en emailmarketing met Kajabi. Daarnaast beheren we - met 350 leden - de grootste Nederlandstalige Kajabi community in Nederland en België.

We ondersteunen onze klanten met advies, optimalisatie van hun Kajabi website, op maat gemaakte templates, of we ontzorgen ze door de hele website neer te zetten. Wil je meer weten over Kajabi en wat wij kunnen betekenen, neem dan contact met ons op: Contact Kajabi Support Nederland

Links gebruikt in deze video:

Youtube - Wat is Kajabi?

Probeer Kajabi gratis uit

Vrijblijvend advies over Kajabi

 

 

 

Bastiaan de Koning - Online Cursus & Kajabi Specialist

Hi, ik ben sinds 2014 online ondernemer en gespecialiseerd in het bouwen van online cursussen en leeromgevingen. Met name met het softwareplatform Kajabi. KlantGenerator is mijn bedrijf. JouwCursusOnline is mijn blog voor online leeromgevingen. Op KJB-Users.nl geef ik specifieke informatie voor Kajabi gebruikers. Wil je ondersteuning bij jouw online cursus of bij het opzetten van jouw online business met Kajabi? Neem contact met me op voor vrijblijvend advies. 

JouwCursusOnline.nl - KlantGenerator.nl - Kajabi-Users.nl - Linktopay.nl 

Contact