001 - 5 Producten om snel te maken

Een online cursus maak je niet in een dag. Daar zijn ze te uitgebreid voor. Het kost voorbereiding en tijd om het op te nemen. Maar je kan wel andere online producten maken. Die je zelfs al vandaag af kan hebben. In deze video vertel ik je over 5 digitale online producten die je vandaag nog kan maken. 

Veel ondernemers die de stap naar online maken, worstelen met de vraag welke online (of digitale) producten ze kunnen maken. Ze willen grote online cursussen maken zonder te overzien hoe veel daarbij komt kijken.

Wanneer je nog niets hebt gemaakt, begin dan niet bij zo'n supergrote training. Begin bij iets dat je kan overzien en snel kan maken.

Een online cursus is een prima start. Wil je daarmee verder kijk dan zeker even naar de starterstraining ‘Maak de online cursus die verkoopt‘. Deze videotraining is tijdelijk nog slechts € 47 in plaats van € 197 euro. Voor meer info: Maak de online cursus die verkoopt.

In deze podcast geef ik je 5 ideeën voor online producten die jij snel – de meesten binnen een dag – kan maken. 

Wat is jouw volgende online product?

Ik heb je 5 ideeën gegeven van online producten die je snel kan maken. Natuurlijk zijn er nog vele en vele ander mogelijkheden: kleinere online programma’s (uiteraard!), webinars, live-trainingen, online coaching, whitepapers, audiobestanden, communities, masterminds, apps en ga maar door.

Loop je vast met wat jij online zou kunnen doen? Doe dan mee met de training: 'Maak de online cursus die verkoopt'. Daarmee krijg je snel een goed beeld van welke online cursus je kan maken, aan wie je die kan verkopen, hoe groot ie moet zijn en welke software je nodig hebt. Een aanrader!

groet, Bastiaan