Ontdek in 5 videolessen het beste idee

83% van de ondernemers heeft na 9 maanden nog geen online cursus gemaakt of verkocht. Hoor jij daar ook bij?

Voorkom dat je maanden bezig bent met je online cursus om er dan achter te komen dat je cursusidee niet werkt, je doelgroep er niet op zit te wachten. Begin goed met het juiste fundament van jouw online cursus.

"Ik heb al een paar coaches gehad maar Bastiaan is mijn favoriet: verstand van zaken, praktisch, tekstueel heel goed en als coach altijd paraat en scherp."

Nils de Rijk
LoopWijzer.nl

"In mijn overstap van offline- naar online ondernemen was ik opzoek naar iemand die mij kan ondersteunen, van advies kan voorzien en iemand waar ik terecht kan voor vragen. Via via kwam ik bij Bastiaan terecht en heb ik nu een persoon en een community waar ik mee kan sparren en waar ik op terug kan vallen."

Wesley Boer
Lifestyle Change Expert

TIJDELIJK € 47,-

Prijs € 197,- ex btw
Eenmalige korting € 150,-
Tijdelijk slechts € 47,- ex btw

Voorkom dat je maanden bezig bent met je online cursus om er dan achter te komen dat je cursusidee niet werkt, je doelgroep er niet op zit te wachten. Of dat je veel te veel tijd kwijt bent met de techniek.

5 Videolessen met de basisvragen die je voor ieder online cursus beantwoord moet hebben.

  • over snelheid
  • over je markt
  • over de omzet
  • over de software
  • welk stappenplan

 

Snelle beslissers korting

Tijdelijk voor slechts € 47,- 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.