Het succes van je bedrijf hangt af van de grootte van je mailinglijst

 

START DIRECT MET DE KLANTGENERATOR METHODE

KlantGenerator - Emailmarketing

De Klantgenerator is de stap voor stap methode om een vaste stroom van nieuwe klanten en omzet te realiseren binnen je offline of online bedrijf. Resultaatgericht zonder loze beloftes.

Vergelijk de onderstaande 2 businesmodellen.

Businessmodel van een offline ondernemer

De meeste ondernemers zijn vooral aan het netwerken, hebben wel een website, maar geen systeem om nieuwe klanten te krijgen.

Businessmodel met de Klantgenerator

Het proces van online netwerken, relaties opbouwen en meer verwijzingen krijgen is geïntegreerd in een geautomatiseerd systeem.

Waar vind je het makkelijkst nieuwe klanten?

Veel ondernemers focussen op de verkeerde onderdelen in hun 'online' bedrijf. Ze starten met Facebook marketing, online programma's of webinars en adverteren.

Gevolg... Frustratie en hoge kosten want de meeste bezoekers van hun website verdwijnen zonder dat ze contact hebben opgenomen.

Hun focus zou moeten liggen op het bouwen van een mailinglijst om die toekomstige klanten vast te houden. Bekijk deze 1-minuut video voor een korte uitleg.

Welke online marketing tool je ook kiest, 
het vervangt nooit een kwalitatief hoge en betrokken mailinglijst

De 3 modules van de KlantGenerator Methode

De KlantGenerator Emailmarketing training is mijn beproefde stap voor stap methodiek om in 
3 modules een vaste stroom van nieuwe klanten en omzet te realiseren binnen je bedrijf.

1. BOUW

In module 1 bouw je jouw KlantGenerator aan de hand van een weergaloze weggever, een optimale ondernemers-website en een actieve emaillijst met 10 aanmeldmogelijkheden.

 

➨ Stap 1: Je maakt een onweerstaanbare weggever passend bij jouw bedrijf of product

➨ Stap 2: Je maakt van je bestaande website een ondernemerssite voor meer leads, of bouwt een nieuwe site.

➨ Stap 3: Je koppel je website, weggever en emaillijst op 10 verschillende manieren

2. OPSTARTEN

In module 2 ga je persoonlijke contact leggen met je nieuwe volgers en wordt je zichtbaar online, zodat je volgers jouw leren kennen als de expert op jouw vakgebied.

 

➨ Stap 4: Je schrijft 6 emails voor Know-Like-trust relaties met je nieuwe volgers

➨ Stap 5: Je leert slim en snel te bloggen en te vloggen voor een hogere expertstatus

➨ Stap 6: Je leert hoe je efficiënt nieuwe content maakt adhv een content-agenda

3. VERSNELLEN

In module 3 vergroot je je zichtbaarheid met video en ga je met Facebook advertenties en referrals werken, zodat de groei van je mailinglijst verder versneld.

 

➨ Stap 7: Je verhoogt je online zichtbaar met professionele sociale profielen en video

➨ Stap 8: Je maakt je eerste Facebook advertentie voor meer leads
(inclusief pixel, doelgroep, ad)

➨ Bonus: Je leert hoe je meer leads krijgt door verwijzingen en sociaal delen

"Bas heeft me geholpen om online op een goede manier zichtbaar te zijn. De klantgenerator zorgt voor meer klanten, mijn mailing lijst groeit en mijn online zichtbaarheid (en de reacties en het aantal keren dat post worden gezien wordt steeds groter)."

Leanne Lovink
Helio.work

"Bastiaan is een prettig persoon, hij maakt eenvoudig contact, hij is duidelijk in zijn communicatie en in het overbrengen van zijn kennis. Geen wollige taal geen torenhoge beloftes, maar heldere stappen met reëele beloftes. Stappen die bij mij passen, in de fase waarin ik zit. Hij denkt mee en kijkt goed wat ik al kan, en waar ik nu behoefte aan heb, en past het programma daar op aan."

Wendy Vos
De Evolutie

"Ik werk graag samen met Bastiaan! Hij is doortastend, weet enorm helder te verwoorden waar het om gaat (of waar het misgaat) en komt met goede oplossingen. Hij windt er geen doekjes om en ook dat is fijn. Geniaal hoe hij technische dingen simpel kan maken, hoe hij structuur aanbrengt in de jungle die online ondernemen al gauw is. "

Mariska van der Meulen
Power2Blossom

Prijs opties

Kies het pakket dat bij je past

3 TERMIJNEN

€ 397

3 MAANDEN

8 Weken online training

6 maanden Q&A support

Gespreide betaling mogelijk

BETAAL IN TERMIJNEN

EENMALIG

€ 997

EX BTW

8 Weken online training

6 maanden Q&A support

Korting € 194,-

BESTEL NU

"Ik ben zeer enthousiast over de KlantGenerator. Bastiaan heeft mij enorm geholpen. De communicatie verliep vlot en prettig. Hij is zeer deskundig en stelt de juiste vragen, komt met suggesties, is heel duidelijk en eerlijk. "

Joke Thoonen
Toon Jouw Talent

"Dankzij Bastiaan direct resultaat geboekt met een paar quick wins die ik zelf nooit had kunnen dromen. Ik heb al een paar coaches gehad maar Bastiaan is mijn favoriet: verstand van zaken, praktisch, tekstueel heel goed en als coach altijd paraat en scherp. Zoek je een coach voor om je te helpen bij jouw online business raad ik Bastiaan ten zeerste aan! Stappen die bij mij passen, in de fase waarin ik zit. Hij denkt mee en kijkt goed wat ik al kan, en waar ik nu behoefte aan heb, en past het programma daar op aan."

Nils de Rijk
LoopWijzer

"In mijn overstap van offline- naar online ondernemen was ik opzoek naar iemand die mij kan ondersteunen, van advies kan voorzien en iemand waar ik terecht kan voor vragen. Via via kwam ik bij Bastiaan terecht. Via zijn online leeromgeving heb ik een aantal processen kunnen aanscherpen en heb ik nu een persoon en een community waar ik mee kan sparren en waar ik op terug kan vallen."

Wesley Boer
De Fitte Ondernemer
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.