- live training - 

De onvertelde geheimen waardoor professionals geweldige winstgevende online cursussen maken en anderen niet

Data volgen binnenkort
Meld je aan voor de voorregistratie, en we houden je op de hoogte

Je kan ieder moment afmelden, wij houden ook niet van spammende emails.

"Ik werk alleen met mensen waar ik energie van krijg. Bastiaan is wat mij betreft zo'n persoon"

"Ik ben erg enthousiast over de aanpak van Bastiaan en de betrokkenheid die je direct voelt bij hem als je een aan een call meedoet. Hij is geïnteresseerd, heeft heel veel parate kennis en geeft je gewoon een prettig gevoel. Ik ben een mensenmens. Ik werk alleen met mensen waar ik energie van krijg en waarbij ik een bepaalde klik voel. Bastiaan is wat mij betreft zo'n persoon."

Ilja Weeda - Office Business Management

Lees ook wat anderen zeggen

Charlotte van 't Wout

Ik wilde je bedanken. Sorry komt nu in mij op en het is heel laat. Maar het werkt top.

πŸ‘ŒπŸ»Thanks voor je hulp, je luisteren naar de feedback en dat ik je vroege klant mag worden. Ik ben excited dat jij dit mogelijk hebt gemaakt. πŸ™ŒπŸ»πŸ™πŸ»

Piet Verhoeve

Dankzij Bastiaan ben ik op Kajabi terechtgekomen. De extra ondersteuning van Bastiaan maakte het helemaal af. Vooral de interactieve sessies leverden voor mij grote meerwaarde en extra inzichten op. 

Roos Petrie

Bastiaan helpt je op weg met jouw online training! Helder, vriendelijk kijkt hij over je schouder mee. Hij is een pionier binnen Kajabi en weet je binnen no-time enthousiast te maken om zelf verder aan de slag te gaan. Hij is duidelijk goed op de hoogte van hedendaagse online marketing.

Greet Bunnens

We waren op zoek gegaan naar een partner die de online cursussen kan coördineren. We hebben het genoegen om met Bastiaan de Koning te werken. Echt een genoegen, wat de klantgerichtheid is fantastisch. Alles verloopt vlot. En heb je een vraag, dan zijn ze steeds bereid je te woord te staan. Aanrader.

Ik kan niet wachten om met jou aan het werk te gaan.


Online cursussen hebben letterlijk mijn leven helemaal veranderd. 

In 2010 zei ik van de ene dag op de andere dag mijn baan op. Ik werd fotograaf. Maar van ondernemerschap had ik helemaal geen kaas gegeten, en de conclusie was dat ik niet succesvol werd in het verkopen van mijzelf als fotograaf. Ik maakte vele uren voor een zeer magere, noem het gerust fooi.

Online cursussen boden mij de mogelijkheid om vooruit te werken. Eenmaal gemaakt kon ik mijn cursussen keer op keer verkopen. En dat heeft mij gebracht tot de plek waar ik nu sta en honderden ondernemers heb geholpen om hun online onderneming vorm te geven.

De stap waar de meeste ondernemers mee worstelen is om hun cursus goed vorm te geven en te ervaren dat ze hem ook kunnen verkopen. Ik zag ondernemers cursussen in elkaar flansen en proberen te verkopen, en klagen dat het niet succesvol werd. Verwijtend dat de marketing moeilijk is, maar feitelijk iets probeerde te verkopen dat te weinig toegevoegde waarde had.

Daarom wil ik je juist door die stap heen helpen. Om een cursus te maken die boven de anderen uit stijgt. Waarmee je enthousiaste cursisten krijgt, die praten over je training en die uiteindelijk de cursus voor jou gaan verkopen.

Tijdens de workshop gaan we daar mee aan het werk! 

Ik hoop je dan te zien,

Bastiaan